Teriyaki deli chicken
TM6 TM5 TM31

Teriyaki deli chicken

4.0 ( 1 valoración )

Ingredientes

Chicken

  • 1 tsp extra virgin olive oil
  • ½ tsp sesame oil
  • 2 garlic cloves
  • 2 spring onions/green onions trimmed, cut into pieces (4 cm)
  • 20 g fresh ginger cut into pieces
  • 1 tsp sea salt
  • 500 g chicken breast fillet cut into pieces

Teriyaki sauce

  • 15 g fresh ginger
  • 1 garlic clove
  • 250 g water
  • 50 g mirin
  • 1 tsp Vegetable stock paste
  • 100 g gluten free soy sauce
  • 150 g brown sugar
  • 3 tsp gluten free cornflour
  • 1 tbsp sesame seeds toasted
  • 1 tbsp nigella seeds

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
256.4 kcal / 1072.6 kJ
Proteína
20.9 g
Grasa
5.1 g
Carbohidratos
29.9 g
Fibra
0.9 g
Grasa saturada
0.9 g
Sodio
1498.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas