Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- ½ lemon, preferably organic, zest only
- 10 - 12 sprigs mixed fresh herbs (e.g. parsley, basil, chives), leaves only
- 1 garlic clove
- ½ fresh chilli
- 60 g olive oil
- 1200 g water
- 1 ½ tsp salt
- 100 g quinoa
- 600 g fresh salmon fillets, skinless (2 cm thick)
- 160 g peppers, cut in pieces
- 50 g red onions, cut in pieces
- 120 g cucumber, cut in pieces
- 150 g feta cheese, cut in pieces
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp vinegar
- 2 pinches ground black pepper
- 300 g plum tomatoes, cut in pieces (2 cm)
- 1 avocado, flesh only (150-200 g), sliced
- 100 g kale, thinly sliced,
- 1 tbsp pumpkin seeds (opcional)
- 2 tbsp dried cranberries (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2238 kJ / 534 kcal
- Proteína
- 29 g
- Carbohidratos
- 19 g
- Grasa
- 37 g
- Fibra
- 6 g
En colecciones
Recetas alternativas
Risotto with Parmesan cheese
30min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30min
Stuffed vegetables
1h 20min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1h 15min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Spelt and chicken salad
1h 15min
Baked falafel kofta
Ninguna calificación
Beef Stroganoff
45min
Broccoli burgers with radish salsa
1h
Pumpkin risotto with bacon
25min
Balsamic salmon and courgette noodles
25min