Potato and Rosemary Focaccia
TM6 TM5

Potato and Rosemary Focaccia

4.5 ( 4 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 oz Parmesan cheese cut into pieces
    o 1 oz vegan Parmesan cheese cut into pieces
  • 10 ½ oz water divided
  • 1 tsp dried yeast
  • 1 tsp sugar
    o 1 tsp barley malt extract
  • 17 ½ oz bread flour
  • 1 oz extra virgin olive oil divided, plus extra to grease
  • 2 tsp fine sea salt
  • 7 oz potatoes thinly sliced (see Tip)
  • 1 - 2 pinches coarse sea salt to sprinkle, to taste
  • 1 - 2 sprigs fresh rosemary leaves only, to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
583 kcal / 2439.4 kJ
Proteína
18.8 g
Grasa
11.1 g
Carbohidratos
100.1 g
Fibra
4.4 g
Sodio
1090.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas