Dispositivos y accesorios
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
Prep. 5min
Total 10min
500 g
Ingredientes
-
gochujaru (Korean chilli flakes) ()see Tips)60 g
-
water145 g
-
honey80 g
-
red miso paste180 g
-
sake60 g
-
rice vinegar1 tsp
-
sea salt½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 500 g
Sodio
7679.4 mg
Proteína
28.8 g
Calorías
3654.7 kJ /
873.5 kcal
Grasa
21.2 g
Fibra
26.2 g
Grasa saturada
4 g
Carbohidratos
150.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Flavours of Korea
15 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Spiralized Zucchini Noodles with Prawns and Lemon Sauce
Ninguna calificación
Salt-free chicken stock paste
45min
Traditional Fried Rice
20min
Homemade toasted muesli
30min
Mango sorbet
2min
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
25min
Kimchi Tofu Soup
35min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
Homemade Soy Milk
30min
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1h