Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
TM6 TM5

Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash

5.0 ( 1 valoración )

Ingredientes

  • non-stick spray oil
  • 60 g shallot halved
  • 1 garlic clove
  • 30 g unsalted butter divided
  • 200 g vegetable broth
  • 30 g white wine
  • 4 salmon fillet, fresh, skin on or skinless (approx. 6 oz ea.)
  • salt to season
  • black pepper, ground to season
  • 2 lemons thinly sliced in rounds
  • 225 g zucchini
  • 225 g zucchini yellow
  • 1 tbsp all purpose white flour
  • 15 g lemon juice
  • 2 tbsp caper, pickled drained
  • dill, fresh to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
935.3 kcal / 3913.4 kJ
Proteína
94.1 g
Grasa
57.7 g
Carbohidratos
11.1 g
Fibra
2.6 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas