
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- water to fill bowl halfway
- 225 g turnip peeled (see Tip), ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 170 g spring carrot large, firm, peeled, ends trimmed. Cut in segments no longer than the pusher
- 225 g beetroot, golden, raw peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fit the blade width
- 225 g beetroots, raw peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fit the blade width
-
170
g sweet potato peeled, ends trimmed. Trimmed if
necessary to fit the blade width - 225 g potato, waxy peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 3 garlic cloves
- 60 g shallot halved
- 60 g butter, unsalted in pieces
- 1 tsp salt
- 1 tsp black pepper, ground
- 1 tsp thyme, fresh leaves only
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 139.5 kcal / 583.6 kJ
- Proteína
- 2.6 g
- Grasa
- 6.3 g
- Carbohidratos
- 19.4 g
- Fibra
- 4.2 g
- Grasa saturada
- 3.9 g
- Sodio
- 383.4 mg
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