Spiralized Roasted Root Vegetables
TM6

Spiralized Roasted Root Vegetables

(Ninguna valoración)

Ingredientes

  • water, to fill bowl halfway
  • 225 g turnip, peeled (see Tip), ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
  • 170 g spring carrot, large, firm, peeled, ends trimmed. Cut in segments no longer than the pusher
  • 225 g beetroot, golden, raw, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fit the blade width
  • 225 g beetroots, raw, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fit the blade width
  • 170 g sweet potato, peeled, ends trimmed. Trimmed if
    necessary to fit the blade width
  • 225 g potato, waxy, peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
  • 3 garlic cloves
  • 60 g shallot, halved
  • 60 g butter, unsalted, in pieces
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp black pepper, ground
  • 1 tsp thyme, fresh, leaves only

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
583.6 kJ / 139.5 kcal
Proteína
2.6 g
Carbohidratos
19.4 g
Grasa
6.3 g
Grasa saturada
3.9 g
Fibra
4.2 g
Sodio
383.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas