Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- water, to fill bowl halfway
- 225 g turnip, peeled (see Tip), ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 170 g spring carrot, large, firm, peeled, ends trimmed. Cut in segments no longer than the pusher
- 225 g beetroot, golden, raw, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fit the blade width
- 225 g beetroots, raw, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fit the blade width
-
170
g sweet potato, peeled, ends trimmed. Trimmed if
necessary to fit the blade width - 225 g potato, waxy, peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 3 garlic cloves
- 60 g shallot, halved
- 60 g butter, unsalted, in pieces
- 1 tsp salt
- 1 tsp black pepper, ground
- 1 tsp thyme, fresh, leaves only
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 583.6 kJ / 139.5 kcal
- Proteína
- 2.6 g
- Carbohidratos
- 19.4 g
- Grasa
- 6.3 g
- Grasa saturada
- 3.9 g
- Fibra
- 4.2 g
- Sodio
- 383.4 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Soya Milk Bread Rolls
2h 20min
Apple Pie Filling Preserve
45 min
Smooth Peanut Butter
5min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25min
Thai Tomyum Courgetti Soup
Ninguna calificación
Date and Orange Jam
40 min
Thai Red Curry Paste
Ninguna calificación
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40 min
Tahini
25min
Peach Iced Tea
2h
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10h 55min
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35min