Dispositivos y accesorios
Chopped Vegetable Salad
Prep. 10min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
mixed vegetables and fruit (e.g. 2 oz celeriac, 3.5 oz beetroot, 9 oz carrots, 3.5 oz apple), cut into pieces as needed18 oz
-
oil1 oz
-
1 oz lemon juicevinegar1 oz
-
1 tsp herb saltsalt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
½ tsp honeysugar½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
609.6 mg
Proteína
2.2 g
Calorías
723 kJ /
172.8 kcal
Grasa
7.9 g
Fibra
1.8 g
Grasa saturada
0.9 g
Carbohidratos
15.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The basic cookbook
177 Recetas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Green Smoothie
10min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Frozen Fruit Sorbet
5min
Berry Dream
10min
Vegetable Stock Paste
45min
Creamy Tomato Soup
30min
Vegetable Soup
35min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Ancient Grain Bread
2h 30min
Cod with Citrus Butter
50min
Beet Salad
15min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min