Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 30 oz stew meat, beef, cubed (approx. 1 in.)
- 1 oz Worcestershire sauce
- ¼ tsp ground cloves (opcional)
- 2 tsp salt, divided
- 1 tsp ground black pepper
- 32 oz russet potatoes, peeled, cubed (approx. ½ in.)
- 12 oz whole milk
- 1 oz salted butter
- 5 oz yellow onion, cut into pieces (approx. 1 md. onion)
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 3 oz carrots, cut into rounds (¼ in.), (approx. 2 lg. carrots)
- 3 oz celery, cut into pieces ( ½ in.), (approx. 2 stalks)
- 3 oz parsnips, cut into rounds (¼ in.), (approx. 2 sm. parsnips)
- 2 tbsp all-purpose flour
- 3 tbsp tomato paste
- 1 heaping tsp beef stock paste
- 12 oz water
- 4 oz green peas (fresh or frozen), plus 12 extra peas to make ghost eyes
- 4 oz yellow corn (fresh or frozen)
- 4 oz fresh white button mushrooms, sliced or diced
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2222 kJ / 531 kcal
- Proteína
- 41 g
- Carbohidratos
- 54 g
- Grasa
- 17 g
- Grasa saturada
- 7.7 g
- Fibra
- 36 g
- Sodio
- 1082.5 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Vegetable Soup
35min
Bolognese Sauce
1h 10min
Chicken Noodle Soup
50min
Greek Style Pork Stew
50min
Beef Chili
1h 5min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Mashed Potatoes
50min
Beef Stroganoff
1h
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Chunky Beef Stew
2h 10min