Steaks with Mushroom Risotto

Steaks with Mushroom Risotto

3.5 2 valoraciones
Prep. 20min
Total 40min
2 portion

Ingredientes

  • sirloin steak or Rib-eye
    2
  • olive oil to spray
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    30 g
  • shallot
    30 g
  • butter, unsalted divided
    2 tbsp
  • fresh brown mushrooms
    140 g
  • extra virgin olive oil
    15 g
  • risotto rice, any type (e.g. Carnaroli, Arborio) 14-15 minutes cooking time
    155 g
  • white wine, dry
    30 g
  • water
    410 g
  • stock cube (for 0.5 l) meat or vegetable
    15 g
    ½ heaped tsp stock paste, meat or vegetable
  • salt
    ½ tsp

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 1274.7 kcal / 5333.4 kJ
Proteína 80.6 g
Grasa 72.1 g
Carbohidratos 68.2 g
Fibra 0.9 g
Grasa saturada 30.8 g
Sodio 989.4 mg

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...