Dispositivos y accesorios
Tornado Potatoes
Prep. 30min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
salt1 tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
garlic powder2 tsp
-
onion powder1 ½ tsp
-
1 ¾ tbsp cayenne pepperchilli powder1 ¾ tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
toasted white sesame seeds2 tsp
-
Russet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube500 g
-
cooking oil adjust to taste
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
638.8 mg
Proteína
3.7 g
Calorías
522 kJ /
124.8 kcal
Grasa
1.4 g
Fibra
4.6 g
Grasa saturada
0.2 g
Carbohidratos
26.2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Spiralize Your Life
25 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Allergen Free Granola
30min
Sunflower Butter
25min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Pastie slice
55min
Teriyaki deli chicken
40min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter)
6h 10min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Vegetarian cassoulet with pulses
40min
Chocolate sauce
20min
Chicken Estofado
30min
Krispy fried chicken
25min