Dispositivos y accesorios
Spiralized Butternut Squash and Gochujang Gratin
Prep. 15min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
-
butternut squash ends trimmed, peeled deseeded, trimmed in a circular shape that fit the feeder tube800 g
-
garlic cloves2
-
shallots cut in pieces60 g
-
unsalted butter in pieces, plus extra to grease60 g
-
sesame oil10 g
-
gochujang (Korean chilli paste)60 g
-
light soy sauce20 g
-
salt1 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
cheddar cheese, gratedmozzarella cheese grated400 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1082.2 mg
Proteína
23.9 g
Calorías
997.9 kJ /
238.5 kcal
Grasa
7.4 g
Fibra
4.8 g
Grasa saturada
3.7 g
Carbohidratos
22.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Let's Spiralize
25 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1h
Carrot Top Pesto
5min
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40min
Steamed Pineapple Coconut Cake
1h 45min
Frozen Yogurt Bark
6h 10min
Grated Potato Pancakes
35min
Basil Peach Sorbet
10min
Chocolates with White Chocolate Lemon Filling
2h 30min
Green Dyed Eggs
55min
New Jersey Tomato Pie
45min
Peeler Warm Potato Salad
45min
Vegan Parmesan Crackers
30min