Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
TM6 TM5

Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)

1.0 ( 2 valoraciones )

Ingredientes

  • 15 g porcini mushroom, dried
  • 510 g water, boiling to soak
  • 255 g rice, brown "low GI" (see Tip)
  • water, warm to soak
  • 15 g extra virgin olive oil
  • 270 g leek trimmed, white part only, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 100 g oyster mushroom, fresh thinly sliced
  • 200 g fresh brown mushrooms thinly sliced
  • 200 g water
  • 2 tsp vegetable stock paste salt free (see Tip)
  • 3 sprigs thyme, fresh leaves only, plus extra to garnish
  • black pepper, ground to season, to taste
  • 1 teaspoon lemon juice to serve
  • 60 g pecorino grated

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
397.2 kcal / 1661.8 kJ
Proteína
12.9 g
Grasa
10 g
Carbohidratos
66.1 g
Fibra
5.6 g
Grasa saturada
3.6 g
Sodio
249.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas