Dispositivos y accesorios
Sautéing Onions and Garlic
Prep. 10min
Total 20min
1 portion
Ingredientes
-
30 g extra virgin olive oil, (see Variation)vegetable oil (see Variation)30 g
-
200 g red onion, cut in wedgesonion cut in wedges200 g
-
garlic cloves halved2 - 3
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
9.3 mg
Proteína
2.7 g
Calorías
1457.2 kJ /
348.3 kcal
Grasa
30.2 g
Fibra
3.6 g
Grasa saturada
4.3 g
Carbohidratos
21.1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
We Can Work MAGIC With Simple Things
36 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Versatile Smooth Soup
45min
Buffalo Cauliflower Bites
Ninguna calificación
Lace Cookies with Nutella
30min
Vegan Eggplant Massaman Curry
Ninguna calificación
Browned Pork Rice
1h
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1h
Salmon and Leek Parcel with Rice
1h
Grated Parmesan cheese
5min
Crêpes
1h 15min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Confetti Rice
45min
Creamy pea soup
40min