Dispositivos y accesorios
White Tom Yum Seafood Noodles
Prep. 15min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
pomfret (600-700 g), gutted and descaled, cut in pieces1
-
prawns whiskers removed, deveined700 g
-
salt½ tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
chicken stock1500 g
-
yellow onions (approx. 2), cut in wedges200 g
-
tomatoes (approx. 2), cut in quarters200 g
-
fresh lemongrass white part only, bruised8 stalks
-
fresh galangal peeled, cut in slices5 cm
-
coriander roots5 stalks
-
bird's eye chillies cut in halves8
-
mee hoon (rice vermicelli) soaked for 10 minutes200 g
-
white shimeiji mushrooms tore in small pieces50 g
-
kaffir lime leaves deveined, bruised12
-
lime juice3 tbsp
-
fish sauce3 tbsp
-
salt adjust to taste2 tsp
-
sugar1 tbsp
-
fresh coriander chopped, to garnish2 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
4192.5 mg
Proteína
62.8 g
Calorías
3283.7 kJ /
784.8 kcal
Grasa
18.8 g
Fibra
4.5 g
Grasa saturada
6.6 g
Carbohidratos
90.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Our Kitchens are a Window to the World
40 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 min
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10 h 25 min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20 min
Buckwheat Lasagne
1 h 40 min
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25 min
Spiced meatball soup (Bakso)
2 h 25 min
Singapore Laksa
55 min
Buttermilk Chicken
1 h 10 min
Stir-fry Baby Bak Choy
10 min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 h 30 min