Dispositivos y accesorios
Leftover Chicken Kimchi Salad
Prep. 15min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic cloves2
-
honey30 g
-
soy sauce30 g
-
sesame oil20 g
-
white wine vinegar45 g
-
Chinese cabbage sliced (1 cm)200 g
-
200 g iceberg lettuce, sliced (1 cm)cos lettuce sliced (1 cm)200 g
-
kimchi drained (see tip)100 g
-
roast chicken leftover, shredded or sliced in 1 cm pieces300 g
-
spring onions thinly sliced2 Tbsp
-
sesame seeds, toasted1 Tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
572.8 mg
Proteína
21.1 g
Calorías
1166.7 kJ /
278.9 kcal
Grasa
16.5 g
Fibra
2.3 g
Grasa saturada
3.7 g
Carbohidratos
11.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Nourish Your Gut
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Pistachio Cream Pasta
30min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Cheesy Sweet Potato Bites with Mint-Pea-Purée
1h 20min
Date and Nut Balls
20min
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
25min
Soba Noodle and Salmon Bowl
30min
Vegetarian Beehoon
25min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Broccoli and Apple Salad
5min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30min