Penne with Diced Butternut Squash and Ham
TM6 TM5 TM31

Penne with Diced Butternut Squash and Ham

3.0 (9 valoraciones )

Ingredientes

  • 100 - 120 g dry-cured ham slices, cut in pieces
  • 400 g butternut squash, diced (3 cm)
  • 500 g water
  • 600 g milk
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    o 1 tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled
  • 1 tsp ground nutmeg
  • 2 pinches fine sea salt, or to taste
  • 250 g penne
  • 50 g fresh green peas, shelled
  • 1 Tbsp cornflour
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1596 kJ / 377 kcal
Proteína
19 g
Carbohidratos
53 g
Grasa
6 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas