Dispositivos y accesorios
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
Prep. 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
dry-cured ham slices, cut in pieces100 - 120 g
-
butternut squash diced (3 cm)400 g
-
water500 g
-
milk600 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemade, crumbledvegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
ground nutmeg1 tsp
-
fine sea salt or to taste2 pinches
-
penne250 g
-
fresh green peas shelled50 g
-
cornflour1 Tbsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
19 g
Calorías
1596 kJ /
377 kcal
Grasa
6 g
Carbohidratos
53 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Easy Pasta
11 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Greek Style Pork Stew
30min
Saffron Chicken Penne
30min
Basque Chicken
1h 10min
Mackerel and Lemon Trofie
30min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Chicken and Chickpea Tagine
1h 20min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40min
Chicken and Root Vegetable Stew
1h
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ-sauce
40min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10min