Dispositivos y accesorios
Ricotta and polenta chips
Prep. 20min
Total 2h 20min
4 portions
Ingredientes
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Polenta
-
Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)20 g
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
coarse polenta (see Tips)150 g
-
olive oil plus extra for drizzling2 tsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
sweet paprika½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
420.7 mg
Proteína
20.3 g
Calorías
2002.5 kJ /
476.8 kcal
Grasa
19.9 g
Fibra
1.4 g
Grasa saturada
11.4 g
Carbohidratos
54.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Smart snacking
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1h 50min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Baked rice croquettes
1h 30min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Risotto verde
45min
Chocolate and pear cake
1h 30min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Rosemary and thyme polenta chips
1h
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Ricotta gnocchi
2h
Gnocchi
1h 40min