Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 oz unsalted butter, diced (½ in.-1 in.)
- 2 shallot (approx. 1 oz ea), peeled, halved
- 2 garlic cloves
- 7 ½ oz water, plus 1 tbsp, divided
- ½ tsp meat stock paste, to taste (see Tip)
- 2 tsp pink peppercorns, divided
- 10 ½ oz potatoes, small, unpeeled, washed and cubed (½ in.-1 in.)
- olive oil, to grease
-
16 - 24
oz lamb sirloins, boneless (approx. 3-6 fillets)
o 16 - 24 oz lamb fillet steaks - 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 bunch green asparagus (5-7 oz), trimmed and halved
- 1 carrot, large, julienned
- 1 tbsp whisky
- 1 tsp corn starch
- 2 oz heavy whipping cream
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1830 kJ / 435 kcal
- Proteína
- 29 g
- Carbohidratos
- 12.8 g
- Grasa
- 29.3 g
- Grasa saturada
- 23.7 g
- Fibra
- 4.7 g
- Sodio
- 204.9 mg
Recetas alternativas
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45min
Shrimp & Crab Linguine
25min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min
Baked Brie Pie
50min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Duchess Potatoes
1h 10min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1h 5min
Rustic Potatoes with Chorizo
40min
Potatoes with Chorizo
1h 25min
Beef Stroganoff
1h
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min