Thai Curry Noodles
TM6 TM5

Thai Curry Noodles

3.4 ( 62 valoraciones )

Ingredientes

  • ½ oz cilantro (approx. 25 sprigs)
  • 8 oz rice noodles (Pad Thai style)
  • hot water to cover and soak noodles
  • 1 oz coconut oil
  • 4 oz onions halved
  • 1 garlic clove
  • 13 oz coconut milk (approx. 1 can)
  • 4 oz water
  • 4 oz Thai red curry paste
  • ½ oz soy sauce
  • 2 tsp coconut sugar optional
  • 4 oz red bell peppers sliced (¼ in.) then halved
  • 4 oz yellow bell peppers sliced (¼ in.) then halved
  • 4 oz snow peas halved lengthways
  • ½ oz lime juice
    o ½ oz rice wine vinegar
  • 2 tbsp toasted sesame seeds

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
572.2 kcal / 2394.1 kJ
Proteína
10.5 g
Grasa
24.9 g
Carbohidratos
69.6 g
Fibra
6.3 g
Grasa saturada
19.6 g
Sodio
461.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas