Thai Curry Noodles
TM6 TM5

Thai Curry Noodles

3.3 (61 valoraciones )

Ingredientes

  • ½ oz cilantro (approx. 25 sprigs)
  • 8 oz rice noodles (Pad Thai style)
  • hot water, to cover and soak noodles
  • 1 oz coconut oil
  • 4 oz onions, halved
  • 1 garlic clove
  • 13 oz coconut milk (approx. 1 can)
  • 4 oz water
  • 4 oz Thai red curry paste
  • ½ oz soy sauce
  • 2 tsp coconut sugar, optional
  • 4 oz red bell peppers, sliced (¼ in.) then halved
  • 4 oz yellow bell peppers, sliced (¼ in.) then halved
  • 4 oz snow peas, halved lengthways
  • ½ oz lime juice
    o ½ oz rice wine vinegar
  • 2 tbsp toasted sesame seeds

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2394.1 kJ / 572.2 kcal
Proteína
10.5 g
Carbohidratos
69.6 g
Grasa
24.9 g
Grasa saturada
19.6 g
Fibra
6.3 g
Sodio
461.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas