Dispositivos y accesorios
Pancetta and asparagus galettes
Prep. 35min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
Batter
-
buckwheat groats140 g
-
salt2 tsp
-
full cream milk140 g
-
beer (lager - see Tips)140 g
-
eggs2
Filling
-
Gruyère cheese cut into pieces (2 cm)120 g
-
olive oil plus extra for frying20 g
-
pancetta cut into pieces (2 cm)115 g
-
eschalot1
-
asparagus trimmed and cut into thin slices220 g
-
eggs6
-
ground black pepper1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1277.9 mg
Proteína
25.9 g
Calorías
1582.9 kJ /
376.9 kcal
Grasa
21 g
Fibra
3.3 g
Grasa saturada
8 g
Carbohidratos
18.2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Focus on Buckwheat
9 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Savoury stuffed pumpkin
1h 25min
Torta di rose salato (savoury "roses")
3h
White zucchini and cannellini bean soup
25min
Goat's cheese feta roulade
2h 45min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Autumn vegetable gratin
50min
Stuffed zucchini
1h 5min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27h 35min
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Celeriac parmigiana
1h 10min
Pistachio Pesto
10min