
Versiones compatibles
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 10 g dried porcini mushroom
- 200 g boiling water to soak
- 2 pork fillets (approx. 850 g), trimmed and cut into halves
- 80 g dry sherry
- 2 tsp sweet paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- 2 Beurre Bosc pears trimmed, cored and cut into wedges
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 - 3 eschalots (approx. 100 g)
- 2 garlic cloves
- 50 g unsalted butter
- 2 sprigs fresh thyme leaves only
- 20 g green peppercorns in brine, drained and rinsed
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 200 g crème fraîche
- fresh chives chopped, to garnish
- crusty bread to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 629.1 kcal / 2631.9 kJ
- Proteína
- 55.5 g
- Grasa
- 29.2 g
- Carbohidratos
- 29.7 g
- Fibra
- 5.3 g
- Grasa saturada
- 15.3 g
- Sodio
- 436.2 mg
Recetas alternativas
Browned chicken mince
20min
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168h 35min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50min
Creamy potato mash
30min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Buffalo chicken pizza
1h 30min
Garlic and sage mash
30min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
Aperol® Spritz
10min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20min