Gluten free scones
TM6 TM5 TM31

Gluten free scones

3.0 (22 valoraciones )

Ingredientes

  • 80 g blanched almonds
  • 140 g rice flour (see Tips)
  • 80 g potato starch
  • 40 g arrowroot flour, plus extra for dusting
  • 2 tsp gluten free baking powder (see Tips)
  • 1 pinch salt
  • 80 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra to serve
  • 1 egg yolk
  • 100 g full cream milk, plus extra for glazing
  • jam, to serve
  • double cream, to serve

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1214.1 kJ / 289 kcal
Proteína
4.1 g
Carbohidratos
28.9 g
Grasa
17.3 g
Grasa saturada
7.7 g
Fibra
1.9 g
Sodio
169.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas