Spiralised vegetable soup
TM6 TM5 TM31

Spiralised vegetable soup

3.0 ( 5 valoraciones )

Ingredientes

  • 100 g dried lima beans
  • 800 g water plus extra for soaking
  • 1 garlic clove
  • 1 brown onion cut into quarters
  • 1 celery stalk cut into pieces (4 cm)
  • 1 carrot spiralised or cut into julienne, core reserved and cut into pieces (4 cm) (see Tips)
  • 400 g canned diced tomatoes
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • ½ parsnip (approx. 100 g), spiralised or cut into julienne
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 zucchini (approx. 200 g), spiralised or cut into julienne
  • ½ lemon juice only, to taste
  • 8 sprigs fresh coriander leaves only
  • 8 sprigs fresh dill leaves only

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
144 kcal / 605.5 kJ
Proteína
8.8 g
Grasa
1.2 g
Carbohidratos
18.9 g
Fibra
8.8 g
Grasa saturada
0.2 g
Sodio
908.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas