Versiones compatibles
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Garlic chilli oil
- 100 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 3 tsp dried chilli flakes
Yoghurt soup
- 800 g Greek-style natural yoghurt
- 1 garlic clove
- 200 g brown rice
- 1000 g boiling water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 1 tbsp dried mint
- 1 tsp sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 40 - 50 g fresh spinach leaves, torn
- 2 sprigs fresh mint, leaves only, torn
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1633.3 kJ / 389 kcal
- Proteína
- 16 g
- Carbohidratos
- 44.6 g
- Grasa
- 14 g
- Grasa saturada
- 11.5 g
- Fibra
- 7.8 g
- Sodio
- 645.3 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Tarator (tahini dip)
5min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30 min
Pasta alla puttanesca
35 min
Yoghurt dressing
10min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1h 25min
Cucumber soup with prawn skewers
Ninguna calificación
Zucchini tortillas with falafel
25h 30min
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Spiced cauliflower pilau
20min
Grilled eggplant dip
2h