Prawn Gratin with Pink Peppercorns
TM6 TM5 TM31

Prawn Gratin with Pink Peppercorns

3.6 (8 valoraciones )

Ingredientes

  • 2 shallots, halved (approx. 30 g)
  • 5 g olive oil, plus 1 Tbsp for frying
  • 1 tsp cognac
    o 1 tsp brandy, French
  • 1 tsp pink peppercorns
  • 300 g sour cream
  • unsalted butter, for greasing
  • 400 g raw prawns, peeled
  • 3 pinches fine sea salt, or to taste
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste
  • 1 Tbsp fresh chives, chopped
  • 2 egg yolks, from large eggs

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
908 kJ / 217 kcal
Proteína
13.6 g
Carbohidratos
2.7 g
Grasa
16.9 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas