Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 shallots, halved (approx. 30 g)
- 5 g olive oil, plus 1 Tbsp for frying
-
1
tsp cognac
o 1 tsp brandy, French - 1 tsp pink peppercorns
- 300 g sour cream
- unsalted butter, for greasing
- 400 g raw prawns, peeled
- 3 pinches fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 1 Tbsp fresh chives, chopped
- 2 egg yolks, from large eggs
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 908 kJ / 217 kcal
- Proteína
- 13.6 g
- Carbohidratos
- 2.7 g
- Grasa
- 16.9 g
En colecciones
Recetas alternativas
Beef Stroganoff
1h
Rice with Duck
1h 5min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4h
Curried Prawns with Rice
1h
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Chicken and mushrooms in red wine
45min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Savoury Crayfish Éclairs
1h 20min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45min