
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g cebuli pokrojonej na kawałki
- 1 ząbek czosnku
- 25 g smalcu
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
o 1 kostka bulionu warzywnego pokruszona - 150 g wody ciepłej, przegotowanej
- 600 g czarnej fasoli, z puszki odsączonej z zalewy
- 1 łyżeczka soli
- ser cheddar do podania (50 g)
- nachos do podania (500 g)
- Inf. nutricional
- por 1 porcję
- Calorías
- 405 kcal / 1695 kJ
- Proteína
- 7.2 g
- Grasa
- 24.05 g
- Carbohidratos
- 40.03 g
- Fibra
- 4.53 g
En colecciones
Recetas alternativas
Hummus z buraka
1h
Pasta z białej fasoli z jabłkiem
55min
Hummus z groszkiem
10min
Hummus z suszonymi pomidorami
10min
Hummus z marchewki
1h 45min
Wegański smalec
2h 15min
Pasta z czerwonej fasoli z czarnuszką
5min
Pasta z czarnej fasoli i suszonych pomidorów
15min
Falafele z łodygami natki pietruszki i kolendry
9h 30min
Pasta bezjajeczna
5min
Pasztet warzywny z soczewicą
2h 30min
Hummus z warzywami - wersja podstawowa
10min