Dispositivos y accesorios
Artichokes Romana
Prep. 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
artichokes4
-
lemon1
-
parsley leaves washed and dried1 bunch
-
garlic clove½ - 1
-
salt1 pinch
-
extra virgin olive oil40 g
-
dry white wine100 g
-
water300 g
-
1 level tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)½
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
4.1 g
Calorías
519 kJ /
124 kcal
Grasa
10.3 g
Carbohidratos
3.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mediterranean Cuisine
67 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Apples with cider sabayon sauce
40min
Radish, Carrot and Coriander Salad (TM5)
Ninguna calificación
Zucchini soup
25min
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25min
Steamed Fennel Bulbs
20min
Biltmore Veal Fricassee
1h 20min
Shiitake mushroom sauce
45min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Courgette side dish
30min
Orange couscous with steamed salmon
35min