Dispositivos y accesorios
Orange couscous with steamed salmon
Prep. 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
salmon fillets, fresh or frozen and thawed4
-
lemon juice only1
-
salt2 tsp
-
pepper, ground1 pinch
-
fresh rosemary leaves only4 sprigs
-
orange zest and juice1
-
water500 g
-
couscous250 g
-
watercress leaves only80 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
41 g
Calorías
3204 kJ /
767 kcal
Grasa
45 g
Fibra
4 g
Carbohidratos
47 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mediterranean Cuisine
67 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Cucumber soup with prawn skewers
35min
Rainbow Bowl
1h 15min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1h 40min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30min
Stuffed vegetables
1h 20min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35min
Energy smoothie
10min
Chickpea soup with spinach
40min
Lentil and spinach soup
50min