Cream of chard soup
TM31 TM5 TM6

Cream of chard soup

4.2 (6 valoraciones )

Ingredientes

  • 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 350 g white Swiss chard, cut into pieces (2-3 cm)
  • 200 g potatoes, peeled and cut into small pieces(1 cm)
  • 40 g onions, cut into halves
  • 1 tbsp vegetable stock paste, homemade
    o 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 600 g water
  • 50 g milk
  • 1 tbsp extra virgin olive oil

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1753 kJ / 419 kcal
Proteína
15.4 g
Carbohidratos
78.4 g
Grasa
7.1 g
Fibra
5 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas