Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
-
300
g dried lentils, (weighed before soaking)
o 2 cans lentils cooked, (800 g), washed and drained - 150 g onion, cut into quarters
- 100 g peppers, (red or green), cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 60 g carrots, cut into pieces
- 60 g extra virgin olive oil, (plus a little extra to season)
- 750 g vegetable mixture, frozen
- 3 eggs, (whole, wrapped in cling film)
- 2 pork tenderloins (350-400 g per steak)
-
2
tsp beef extract
o 1 tsp soy sauce - 2 pinches black pepper, freshly ground
- 1 ½ tsp sweet paprika powder
- 1 tsp mixed dried herbs, (oregano, thyme, rosemary, etc.)
- ½ tsp liquid caramel
- 10 g lemon juice
- 80 g chorizo, cut in slices
-
100
g Serrano ham, cut in cubes
o 100 g bacon cubes - 1 bay leaf, dried
- 1 tsp salt
- 700 g water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2282 kJ / 546 kcal
- Proteína
- 40.3 g
- Carbohidratos
- 44.35 g
- Grasa
- 22.85 g
- Fibra
- 10.3 g
En colecciones
Recetas alternativas
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25min
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30min
Chickpea soup with spinach
40min
Oven Baked Vegetable Chips
1h 45min
Shrimp stuffed bell peppers
1h 25 min
Veal fillet with mirabelle plums
Ninguna calificación
Courgette side dish
30min
Potato goulash
1h
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min
Stir-fried noodles with vegetables
30min
Versatile smooth soup
45min
Borscht
50min