Versiones compatibles
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Bot chien (rice flour cake)
- 1 tsp vegetable oil, plus extra for greasing
- 1120 g water
- 210 g rice flour
- 1 tbsp arrowroot flour
- ¼ tsp salt
Pickled vegetables
- 100 g white wine vinegar
- 70 g sugar
- ½ tsp salt
- 50 g carrot, peeled into ribbons
- 50 g daikon, peeled into ribbons
Dipping sauce
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp Chinese black vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Assembly
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp vegetable oil
- 4 eggs
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1958.1 kJ / 466.2 kcal
- Proteína
- 12.4 g
- Carbohidratos
- 63.5 g
- Grasa
- 17.6 g
- Grasa saturada
- 2.7 g
- Fibra
- 2.4 g
- Sodio
- 1385.4 mg
Recetas alternativas
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Nam Jim
10min
Radish cakes
1h 5min
Taro bread
4h 20min
Pearl rice meatballs
2h
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1h 50 min
Master stock chicken
1h 30min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30min
Chinese greens with XO sauce
1h 50 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Miso soup
30min
Kaya (coconut jam)
1h 10min