Versiones compatibles
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Bot chien (rice flour cake)
- 1 tsp vegetable oil, plus extra for greasing
- 1120 g water
- 210 g rice flour
- 1 tbsp arrowroot flour
- ¼ tsp salt
Pickled vegetables
- 100 g white wine vinegar
- 70 g sugar
- ½ tsp salt
- 50 g carrot, peeled into ribbons
- 50 g daikon, peeled into ribbons
Dipping sauce
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp Chinese black vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Assembly
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp vegetable oil
- 4 eggs
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1958.1 kJ / 466.2 kcal
- Proteína
- 12.4 g
- Carbohidratos
- 63.5 g
- Grasa
- 17.6 g
- Grasa saturada
- 2.7 g
- Fibra
- 2.4 g
- Sodio
- 1385.4 mg
Recetas alternativas
XO sauce
1h 50min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Steamed snapper, black beans and rice
1h 10min
Slow cooked chickpeas (TM5)
26h 5min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Chinese greens with XO sauce
1h 50min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24h 40min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Banh bao (steamed pork buns)
2h 45min
Miso soup
30min
Wonton soup
1h