Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cake
- 200 g unsalted butter, cut into pieces and softened, plus extra for greasing (see Tips)
- 680 g plain flour
- 540 g white sugar
- 2 tbsp baking powder
- 2 pinch salt
- 500 g full cream milk
- 2 tsp natural vanilla extract
- 4 eggs, room temperature
Buttercream icing
- 250 g icing sugar (see Tips)
- 120 g unsalted butter, cut into pieces and softened
- 2 tsp boiling water
- ½ tsp natural vanilla extract
Fondant
- 80 g water
- 6 tsp gelatine powder
- 200 g glucose syrup
- 30 g glycerine (see Tips)
- 1240 g icing sugar, plus extra sifted for dusting (see Tips)
Colouring fondant
- food colouring of choice (approx. 5 colors)
Modelling paste
- ¾ tsp tylose (see Tips), plus extra if needed
- vegetable shortening (Copha®)
- sugar glue (see Tips)
Assembly
- sugar glue (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 5048.8 kJ / 1202.1 kcal
- Proteína
- 11.5 g
- Carbohidratos
- 236.4 g
- Grasa
- 28 g
- Grasa saturada
- 17.4 g
- Fibra
- 2.2 g
- Sodio
- 311.2 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Simple butter biscuits
3h 20min
Candy cane ice creams
49h 25min
Lime sherbet
4h 15min
Robot cake
2h
Alphabet cupcakes
25h 30min
Almond milk jellies with fruit coulis
4h 55min
Chocolate ice cream
24h 20min
Fairy doll cake
2h 20min
Baked honey cheesecake
4h 20min
Birthday present cake
4h
Peanut caramel slice
5h 35min
Chocolate fondant cake
40min