Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Prawn and Fish Balls
- olive oil, for greasing
- 3 cm ginger, fresh root, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 spring onions, trimmed and quartered
- 6 sprigs fresh coriander
- ½ - 1 long red chilli, deseeded and halved
- 3 dried shiitake mushrooms, halved
- 400 g white fish fillets, cut in pieces (4-5 cm)
- 200 g large raw prawns, peeled
- 230 g water chestnuts, whole, tinned, drained
- 2 Tbsp crispy, fried shallots
- 2 pinches ground white pepper
- 2 pinches fine sea salt
- 2 tsp soy sauce
Broth
- 300 - 400 g ramen noodles, fresh
- 1500 g water
- 2 Tbsp chicken stock paste (see Tips)
- 2 Tbsp chinese cooking wine
- 2 Tbsp soy sauce
- ½ tsp sesame oil
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp raw sugar
- ¼ tsp shrimp paste (belachan)
- 1 star anise
- 200 g Asian greens (e.g. choy sum, bok choy), trimmed and cut in pieces (3 cm)
- 2 spring onions, trimmed and thinly sliced
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 860 kJ / 204 kcal
- Proteína
- 27.1 g
- Carbohidratos
- 10.9 g
- Grasa
- 5.1 g
- Fibra
- 3.6 g
En colecciones
Recetas alternativas
Dim Sum 'Shao Mai'
2h
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35min
Tom Yum with Prawns
25min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Shrimp Yakisoba
35min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45min
Squid with Ginger and Soy
40min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1h
Prawn And Chicken Laksa
40min
Pad Thai Noodles with Prawns
30min