
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Sauce
- 5 g sugar
- 30 g soy sauce
- 120 g rice vinegar
- 1 ½ tsp fine sea salt
Marinade
- 100 g pork meat, lean, sinew free cut in thin strips
- 5 g soy sauce
- 5 g sherry
- 5 g cornflour
- 20 g water
- 5 g sesame oil plus extra for drizzling
- 1 fresh red chilli halved, deseeded
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper plus extra for sprinkling
Broth
- 25 g dried shiitake mushrooms
- 15 g dried wood ear mushrooms (see tip)
- 15 g dried enokitake mushrooms
- 1560 g water plus enough extra, hot, for soaking
- 30 g cornflour
- 5 g vegetable oil
- 2 medium eggs beaten
-
1
beef stock cube (for 0.5 l)
o 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 250 g tofu cut in small cubes
- 20 g coriander leaves
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 37 kcal / 155 kJ
- Proteína
- 8 g
- Grasa
- 6 g
- Carbohidratos
- 4 g
En colecciones
Recetas alternativas
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Mackerel and Lemon Trofie
30min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Braised Chicken with Chestnuts
40min
Anko Ice Cream
10h 10min
Shrimp Yakisoba
35min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45min
Peking Chicken
45min
Tofu stew
30min
Fish Stew
45min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Tom Yum with Prawns
25min