Dispositivos y accesorios
Sticky Toffee Puddings
Prep. 25min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
-
pitted dates150 g
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
-
water180 g
-
butter for greasing
Sticky Toffee Sauce
-
unsalted butter cut in pieces60 g
-
60 g brown sugarsoft brown sugar60 g
-
75 g honeygolden syrup75 g
-
milk40 g
-
½ tsp vanilla sugarnatural vanilla extract¼ tsp
Sticky Toffee Puddings
-
unsalted butter cut in pieces40 g
-
110 g brown sugardark brown sugar110 g
-
plain flour150 g
-
baking powder½ tsp
-
medium egg1
-
water700 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
286.8 mg
Proteína
3.7 g
Calorías
1392.6 kJ /
332.8 kcal
Grasa
11.2 g
Fibra
1.8 g
Grasa saturada
6.8 g
Carbohidratos
56.1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Custard
15min
Yorkshire Pudding
1h
Shortcrust Pastry
5min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Rich Shortcrust Pastry
25min
Millionaire's Shortbread with a Twist
1h 45min
Sticky Toffee Puddings
1h
Steamed Raspberry Jam Puddings
1h
Victoria Sponge
1h 10min
Lemon Drizzle Cake
1h 30min
Coffee and Walnut Cake
1h 10min