Dispositivos y accesorios
Mustard Dill Sauce
Prep. 10min
Total 2h 15min
350 g
Ingredientes
-
rapeseed oil200 g
-
fresh dill leaves only, to taste10 - 15 g
-
caster sugar to taste20 - 30 g
-
white wine vinegar20 g
-
lemon juice20 g
-
Dijon mustard or other medium hot mustard25 g
-
sweet mustard30 g
-
egg yolk from medium egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 10 g
Sodio
41.5 mg
Proteína
0.1 g
Calorías
238.9 kJ /
57.1 kcal
Grasa
5.8 g
Fibra
0 g
Grasa saturada
0.5 g
Carbohidratos
1.2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The Basic Cookbook 2018
174 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Yoghurt dressing
5min
Barbecue Sauce
20min
Baked Peaches with Meringue Topping
40min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min
Mayonnaise
5min
Hollandaise Sauce
15min
Strawberry and Pear Terrine
9h 30min
Tarte au Citron Reconstructed
50min
Crusted Pâté (Spain)
10h
Bloody Mary Soup
25min
Creamy French Dressing
5min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min