Versiones compatibles
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 60 g unsalted butter
- 100 g pears, Rocha, quartered, cored (approx. 1 pear)
- 50 g shallots, halved
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinch ground black pepper, or to taste
- 500 g pork fillet
- 1000 g water
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 250 g floury potatoes, cut in small pieces (1-2 cm)
- 250 g celeriac, cut in small pieces (1-2 cm)
- 100 g double cream
- 1 pinch ground nutmeg
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3631.5 kJ / 868 kcal
- Proteína
- 62 g
- Carbohidratos
- 32 g
- Grasa
- 55 g
En colecciones
Recetas alternativas
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Cod with Citrus Butter; Warm Chocolate Chip Muffins
Ninguna calificación
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Pears in Spiced Red Wine
3h 20min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Courgettes with Corn
25min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Lemon Tiramisu
6h 25min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min