
Versiones compatibles
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 60 g unsalted butter
- 100 g pears Rocha, quartered, cored (approx. 1 pear)
- 50 g shallots halved
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinch ground black pepper or to taste
- 500 g pork fillet
- 1000 g water
- 1 sprig fresh rosemary leaves only
- 250 g floury potatoes cut in small pieces (1-2 cm)
- 250 g celeriac cut in small pieces (1-2 cm)
- 100 g double cream
- 1 pinch ground nutmeg
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 868 kcal / 3631.5 kJ
- Proteína
- 62 g
- Grasa
- 55 g
- Carbohidratos
- 32 g
En colecciones
Recetas alternativas
Pork Chops with Orange
2 h 25min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Chocolate Orange Mousse
2 h 20min
Sous-vide Octopus Salad
8 h
Tuna-stuffed Tomatoes
35min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1 h
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 h 30min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 h 10min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35min
Pork tenderloin with mustard sauce
30min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min