Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
-
20
g light sesame oil
o groundnut oil - 100 g onions, quartered
- 150 g carrots, cut in large pieces (4 cm)
- 150 g bacon cubes
- 30 g soy sauce
- 2 tsp sugar
-
1
heaped tsp stock paste, homemade
o 1 stock cube (for 0.5 l) -
350
g short grain rice (18-20 minute cooking time)
o long grain rice (18-20 minute cooking time) - 1200 g water
- 400 g mixed vegetables (e.g. broccoli or cauliflower in small florets, frozen peas, green beans or courgettes cut in pieces)
- 4 medium eggs
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1748 kJ / 418 kcal
- Proteína
- 16 g
- Carbohidratos
- 54 g
- Grasa
- 15 g
- Fibra
- 4.4 g
Recetas alternativas
Chicken and Warm Potato Salad
55min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Beetroot Salad
10min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35min
Mediterranean Turkey Roulades
45min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1h 15min
Bread and Tomato Soup, Rolled Spinach Omelette and Steamed Ratatouille Vegetables
1h 5min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1h 30min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1h