Mild Thai Green Curry
TM6 TM5

Mild Thai Green Curry

3.9 (23 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 oz coconut oil
  • 6 ½ oz Thai green curry paste
  • 13 ½ oz coconut milk
  • 16 oz chicken thighs, boneless and skinless, cut into cubes (1 in.)
  • 2 oz fish sauce
  • 1 oz palm sugar
  • 1 - 2 fresh kaffir lime leaves, to taste
  • 6 ½ oz cauliflower, cut into bite-size florets
  • 2 ½ oz red bell pepper, cut into slices (⅛ in.)
  • 6 oz kabocha squash, peeled, diced into pieces (¾ in.)
    o 6 oz butternut squash, peeled, diced into pieces (¾ in.)
  • 3 ½ oz green peas (fresh or frozen)
  • fresh green chili, sliced, to garnish
  • cilantro leaves, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2675.7 kJ / 639.5 kcal
Proteína
27.1 g
Carbohidratos
31.5 g
Grasa
42.1 g
Grasa saturada
24.9 g
Fibra
5.3 g
Sodio
1470 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas