Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 250 g basmati rice
- 1000 g water
- 160 g onions, cut into quarters
- 6 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 2 tsp Arabian spice mix
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp ground cumin
- 150 g tomatoes, cut into quarters
- 15 sprigs fresh coriander, 10 sprigs roughly chopped and 5 sprigs finely chopped
- 1 tbsp tomato purée (concentrated)
- 1 fresh chilli, deseeded and cut into pieces (opcional)
- 1 tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
-
600
g fresh salmon fillets, skinless and boneless, cut into bite-sized pieces
o 600 g white fish fillets, skinless and boneless, cut into bite-sized pieces - 2 loomi (dried limes), pierced with a knife
- 1 cinnamon stick
- 4 cardamom pods
- 4 cloves
- 15 g toasted pine nuts, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1770 kJ / 423 kcal
- Proteína
- 23.1 g
- Carbohidratos
- 40.2 g
- Grasa
- 18.9 g
Recetas alternativas
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Maple-Buttered Rum Cider
Ninguna calificación
Za'atar bread rolls
2h
Okra and meat stew (bamia)
1h
Shrimp stuffed bell peppers
1h 25min
Arabian spice mix
5min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1h 20min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Seafood rice
1h 15min
Moroccan Mint Tea
25min
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40min
Salmon kabsa
40min