Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Onion and radish pickle
- ½ red onion, cut into thin slices (see Tip)
- 2 radishes, trimmed and cut into thin slices (see Tip)
- 2 tbsp red wine vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Pork with lentils
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g olive oil
- 30 g French mustard
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 800 g pork fillets, trimmed and cut into halves
- 200 g crème fraîche
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1000 g hot water
- 800 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- 2 dried bay leaves
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4470.9 kJ / 1064.5 kcal
- Proteína
- 80.6 g
- Carbohidratos
- 72 g
- Grasa
- 46.5 g
- Grasa saturada
- 22.4 g
- Fibra
- 15.3 g
- Sodio
- 508.2 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Ratatouille
40min
Asparagus and broad bean salad
25min
Tex-mex vegetable stew
1h 15min
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Moroccan harira soup with chicken
55min
Brie, speck and walnut risotto
25min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Prawn saganaki with feta
35min
Eggplant rotolo
1h 40min
Thai-style fish cakes
30min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Salmon niçoise salad
35min