
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 500 g water
- 1 ½ tsp salt
- 300 g new baby potatoes peeled and cut into halves (approx. 8)
- 2 pinches saffron
- 4 firm white fish fillets (see Tips)
- 40 g unsalted butter cut into pieces
- 20 g vermouth (see Tips)
- 20 g pouring (whipping) cream
- 50 - 80 g frozen peas to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 20 fresh mussels debearded and cleaned (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 313.2 kcal / 1315.5 kJ
- Proteína
- 36.7 g
- Grasa
- 12.8 g
- Carbohidratos
- 11.5 g
- Fibra
- 2.6 g
- Grasa saturada
- 7.3 g
- Sodio
- 703.1 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1h 15min
Asian-style mussels
30min
Chilli crab pasta
35min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25min
Fish soup
40min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Seafood con arroz
45min