Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 40 g carrots, peeled, cut in sticks (5 cm x 5 mm)
- 1 tsp fine sea salt
- 1300 g water
- 8 fresh green beans, ends removed, cut in long pieces
- 1 bunch rice vermicelli (approx. 40 g), briefly rinsed with water to soften, cut in small sections (5 cm)
- 8 large raw prawns, peeled, deveined
- 8 pieces spring roll rice paper
- 8 leaves iceberg lettuce, shredded
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only, plus 1 sprig roughly chopped leaves for garnishing (optional)
- 1 garlic clove
- ½ fresh red chilli, deseeded
- 2 Tbsp caster sugar
- 2 Tbsp lime juice
- 2 Tbsp fish sauce
- 1 Tbsp rice vinegar
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 743 kJ / 177 kcal
- Proteína
- 13 g
- Carbohidratos
- 30 g
- Grasa
- 0.7 g
- Fibra
- 2 g
En colecciones
Recetas alternativas
Steak au Poivre
20min
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24h 55min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min
Green Apple Bellini
3h 15 min
Rise and Shine Juice (Metric)
10min
Spicy Bean Curds
1h 15min
Sukiyaki
55min
Wonton Soup
1h
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Chilli Stuffed Fish
1h
Thai Green Curry Chicken
30min