Dispositivos y accesorios
Jewelled quinoa salad
Prep. 15min
Total 1h 35min
8 portions
Ingredientes
Salad
-
white quinoa (see Tips)100 g
-
red quinoa (see Tips)200 g
-
water plus extra for soaking850 g
-
carrot cut into cubes (1 cm)1
-
beetroot cut into cubes (1 cm)1
-
frozen peas60 g
-
shelled pistachios toasted50 g
-
dried cranberries (see Tips)40 g
-
fresh mint leaves only, roughly torn3 sprigs
Dressing
-
extra virgin olive oil100 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
honey20 g
-
red wine vinegar10 g
-
lemon juice40 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
feta cheese crumbled, to serve (optional)
-
limes cut into wedges, to serve2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
9.7 g
Calorías
1508.9 kJ /
359.3 kcal
Grasa
21.1 g
Fibra
5.6 g
Carbohidratos
30.4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Celebrate summer with Nico Moretti
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 min
Beetroot salad with raita dressing
35 min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3 h 5 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Superfood salmon salad
1 h 5 min
Quinoa salad with mango salsa
1 h
Cypriot grain salad
45 min
Brown rice salad
40 min