Dispositivos y accesorios
Rose syrup
Prep. 5min
Total 20min
35 portions
Ingredientes
-
white sugar400 g
-
water100 g
-
rose water (see Tips)170 g
-
salt1 pinch
-
glucose syrup (see Tips)60 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
natural food colouring (pink)1 tsp
-
fresh rose petals (optional - see Tips)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
0 g
Calorías
215.5 kJ /
51.3 kcal
Grasa
0 g
Fibra
0 g
Carbohidratos
12.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian Essentials
11 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min
Hazelnut chocolate spread
25min
Chocolate sauce
20min
Asian master stock
1h 45min
Irish hot chocolate
10min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6h 40min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3h 20min
Kuih Sago (Steamed Sago Cake)
1h 20min
Ice cream cookie bowls
6h 15min
Sambal kacang (peanut sauce)
35min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50min