Dispositivos y accesorios
Rose syrup
Prep. 5min
Total 20min
35 portions
Ingredientes
-
white sugar400 g
-
water100 g
-
rose water (see Tips)170 g
-
salt1 pinch
-
glucose syrup (see Tips)60 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
natural food colouring (pink)1 tsp
-
fresh rose petals (optional - see Tips)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
0 g
Calorías
215.5 kJ /
51.3 kcal
Grasa
0 g
Fibra
0 g
Carbohidratos
12.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian Essentials
11 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Bread and butter pudding
1h 15min
Self-raising flour
5min
Nyonya Spice Paste
15min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6h 40min
Nasi lemak (coconut rice)
20min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3h 20min
Chicken stock paste
45min
Garlic paste
20min
Nyonya Spice Paste
15min
Ais kepal gula melaka (shaved ice with palm sugar syrup)
20min
Sambal kacang (peanut sauce)
35min
Salted caramel sauce
40min