Sourdough Rye
TM6 TM5

Sourdough Rye

3.5 ( 6 valoraciones )

Ingredientes

Starter

  • 350 g water lukewarm
  • 1 Tbsp dried instant yeast
    o 30 g fresh yeast crumbled
  • 250 g rye flour
  • 2 Tbsp caraway seeds
  • 3 Tbsp black treacle

Bread

  • 30 g unsalted butter diced
  • 2 tsp dried instant yeast
    o 20 g fresh yeast crumbled
  • 115 g wholemeal flour
  • 450 g plain flour plus extra for dusting
  • 125 g water lukewarm
  • 1 Tbsp fine sea salt
  • olive oil for greasing
  • 1 medium egg mixed with 1 Tbsp water

Inf. nutricional
por 1 slice
Calorías
175 kcal / 737 kJ
Proteína
5 g
Grasa
3 g
Carbohidratos
31 g
Grasa saturada
1 g
Sodio
306 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas