Versiones compatibles
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g water
- 800 g potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward), peeled, cut in pieces (approx. 5 cm)
- 8 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 3 tsp salt
- 6 pinches ground black pepper
- 100 g onions, quartered
- 100 g carrot, cut in pieces (2 cm)
- 100 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 5 Tbsp plain flour
- 8 pork cheeks (approx. 90 g each)
- 2 ½ Tbsp olive oil
- 220 - 250 g tinned pitted black cherries, in syrup, drained, reserving syrup (1 x 425 g tin or 1 x 370 g jar)
- 25 g sour cherry jam
-
330
g cherry beer
o beer, fruit beer of choice (see tip) - 1 dried bay leaf
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g balsamic vinegar
- 350 g tenderstem broccoli
- 2 Tbsp cornflour, mixed with 2 Tbsp water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4366 kJ / 1044 kcal
- Proteína
- 57 g
- Carbohidratos
- 82 g
- Grasa
- 51 g
- Grasa saturada
- 13 g
- Fibra
- 11 g
- Sodio
- 1949 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Chicken with Peppers and Rice
1h
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Chicken Étouffée
45min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1h 40min
Miso Carbonara Udon
25min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2h
Potato and Dried Mushroom Soup
35min
Beef in Stout
1h 40min
Alpine Macaroni
45min
Breakfast Bread Pudding
50min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1h