
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Korean barbecue sauce and pork
- 80 g water
- 1 tsp cornflour
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 3 cm piece fresh ginger peeled
- 40 g soy sauce
- 50 g rice wine vinegar
- 60 g soft brown sugar
- 350 - 400 g pork fillet trimmed (see Tips)
Rice salad
- 100 g white cabbage cut into pieces (5 cm)
- 1 - 2 bunches Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated
- 250 g jasmine rice
- 900 g water
- 1 tsp salt plus extra to season
- 2 eggs lightly beaten
- ground black pepper to season
- 130 g fresh bean sprouts
- 1 red capsicum cut into matchsticks
- 2 - 3 sprigs fresh coriander leaves only, for garnishing
- 1 - 2 tsp black sesame seeds
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 468.3 kcal / 1966.8 kJ
- Proteína
- 35.8 g
- Grasa
- 5.3 g
- Carbohidratos
- 66.3 g
- Fibra
- 4.9 g
- Grasa saturada
- 1.3 g
- Sodio
- 1464.7 mg
Recetas alternativas
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Wonton soup (pork)
45min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Sticky sesame chicken
40min
Hoisin pork bowl
30min
Coconut poached chicken salad
45min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Sticky chicken
24h 35min
Asian-style pork noodles
1h
Chicken teriyaki
20min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min