Dispositivos y accesorios
Vegan Macaroni and Cheese
Prep. 30min
Total 5h
6 portions
Ingredientes
-
raw cashews3 oz
-
water divided, plus extra to soak cashews61 oz
-
russet potatoes peeled and cubed (1 in.)16 oz
-
carrots in pieces (1 in.)6 oz
-
onions in pieces (1 in.)4 oz
-
shallots in pieces1 ½ oz
-
vegan margarine4 oz
-
freshly squeezed lemon juice1 oz
-
Dijon mustard1 tbsp
-
nutritional yeast1 oz
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
paprika¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt to taste2 - 3 tsp
-
dried elbow macaroni pasta12 oz
-
vegan margarine melted1 oz
-
panko bread crumbs2 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
577 mg
Proteína
15 g
Calorías
2096 kJ /
501 kcal
Grasa
17 g
Fibra
6 g
Grasa saturada
3 g
Carbohidratos
73 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Seitan
40min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Vegan Cashew Sauté
35min
Vegan "Beefy" Burger
1h 40min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1h 30min
Seitan Chilli
25min
Vegan Huevos Rancheros
4h 45min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min