Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1850 g water, plus extra to submerge bags and approx. 110 g for sauce
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 40 g capsicum, cut into thin slices (2 mm x 5 cm)
- 12 medium raw prawns, peeled and deveined (approx. 180 g - see Tips)
- ¼ tsp salt
- ½ tsp sugar
- 170 g fresh pineapple, cored and cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- ¼ fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 20 g brown sugar
- 20 g rice wine vinegar
- 30 g soy sauce
- 5 g cornflour
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 872.2 kJ / 207.7 kcal
- Proteína
- 25.4 g
- Carbohidratos
- 21.8 g
- Grasa
- 1 g
- Grasa saturada
- 0.2 g
- Fibra
- 3 g
- Sodio
- 1665.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Chilli garlic prawns
10min
Garlic prawns
25min
Linguine with salmon and herbs
25min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Chorizo and squid stew (TM6)
5h 30min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Prawn and mushroom crepes
50min
Sambal udang
50min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Sicilian prawn salad
40min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Chilli crab pasta
35min